Війна в Україні: прогноз астролога на 2023 рік

Сьогодні поговоримо про серйозну тему, якою переймається весь світ, але найбільше всіх хвилює, як далі складатиметься перебіг воєнних дій та подій і до чого це призведе.

Складаючи цей прогноз, я враховувала світові тренди, космограми президентів України і Росії, а також прогностичні карти обох країн. Я ґрунтуюся суто на астрологічних розрахунках, з урахуванням впливу небесних транзитів, тому без зайвих слів, пропоную подивитися, як з погляду астрології розвиватимуться події.

Так, високі шанси атаки Росії в період з 22.02-24.02 (Транзитний Сатурн робить сприятливий аспект до Марса в прогнозі Росії, за основу взято дату незалежності Росії, що дає їй задоволення від її військових ініціатив, здійснених у цей період). Але плани Росії не реалізуються повною мірою.
В Україні на 20.02-24.02 переважають несприятливі аспекти, що дає ризики атак і економічних втрат, високий ризик девальвації національної валюти (в Україні Транзитний Сатурн опозиція Венера і Транзитний Юпітер квадрат Уран).

Для України наступним значущим періодом, який згодом буде у всіх на слуху, буде 14-17 березня. Тут Україні потрібно зуміти передбачити військові дії Росії, що ґрунтуються на обмані та фальсифікації. Загалом небесні транзити дають події військового характеру — Нептун квадрат Марс. Цей аспект точно реалізується в Україні, оскільки в прогнозі України повторюється такий самий аспект Транзитний Нептун опозиція Марс, при цьому Транзитний Сатурн робить несприятливий аспект до Сонця України. Варто зазначити, що військові рішення можуть ухвалювати в ці дні й інші країни світу. У тому числі на користь України.

Існує ймовірність повторного замаху на життя Володимира Зеленського цієї весни, з огляду на показники зі світових тенденцій і карти президента. Посилення охорони та персонального захисту допоможе йому пережити цей період у безпеці.

У першій половині квітня Росія буде дуже оптимістична, здаватиметься «їх взяла». Але не тут-то було, Україна візьме реванш у другій половині квітня, особливо 17-19 і 28-29 квітня. Можливо, Україна в цей захід поверне частину своєї території.

На жаль війна навесні не закінчиться. У травні продовження слідує. Однак Володимир Путін зробить фатальну помилку, що призведе до несподіваного для нього сценарію війни (враховується прогноз за космограмою Володимира Путіна, якщо звісно дата народження реальна).

Це не буде у всіх на виду, важливі події відбуваються за лаштунками. Принаймні робиться все, щоб народ чогось не дізнався… І ось планети показують, що настрій народу Росії у червні-липні буде зміщуватися в бік обурення (Транзитний Уран стає проти Місяця в прогнозі Росії, Транзитний Сатурн стає проти Місяця в прогнозі президента).

Загальносвітовий прогноз говорить, що 25-27 червня може бути несподівано неспокійно і в деяких інших точках світу (аспекти Уран у протистоянні з Марсом). 19-20 липня також деякі країни будуть схильні проявляти підвищену конфронтацію (світові аспекти Сатурн у протистоянні з Марсом). Побічно це може вплинути і на події в нашій країні.

На початку серпня потрібно бути особливо обережними, постраждає мирне населення України, тому бережіть себе, і не нехтуйте можливостями переїхати в безпечніші частини країни. Якщо в небезпечні періоди ви перебуватимете в зоні, близькій до бойових дій, розгляньте варіанти виїхати ближче до західної частини України. У серпні високий ризик непередбачених дій з боку Росії, яка діє брехнею і підступністю (в Україні прогноз Транзитний Сатурн з’єднується з Місяцем, Транзитний Нептун стає проти Марса України, в той час як в Росії сприятливі аспекти). АЛЕ, Сюрприз від Росії до дня незалежності України зірветься. 20-24 серпня наступ українських військ і звільнення частини української території (у прогнозі Росії Транзитний Плутон у протистоянні до Марса Росії).

Вересень не буде багатий подіями, як інші місяці (прогнози України, Росії, і президентів країн спокійні). Однак у житті самого Путіна відбуватимуться незворотні трансформації, можливе погіршення здоров’я.

Ще один небезпечний період: 9-12 жовтня достатньо астрологічних вказівок, щоб насильство і несправедливість у світі проявили себе (Плутон робить петлю назад, при цьому в протистоянні з Марсом, Сатурн в опозиції до Ліліт). В Україні небезпечними датами можуть стати 18-19 жовтня.

Спираючись на розрахунки й отриману інформацію, можна зазначити, що найближчі півроку будуть періодом певної невизначеності: сили переважуватимуть одна одну, добро боротиметься зі злом. Але зазначені дати позитивних транзитів можуть стати переломними під час війни на користь України.

Уся інформація в цій статті, як і писала спочатку, спирається виключно на астрологічні розрахунки та їхнє значення, як воно є. У небезпечні дати не ризикуйте запобіжними заходами, подбайте про старших і молодших родичів. Пам’ятайте, що ми сильні, вільні і перемога обов’язково буде за нами!

Переглянути пробну версію астро консультації прогноз на 2023 рік можна за посиланням.

Загальний гороскоп на 2023 рік для кожного знака зодіаку

Поделиться статьей с друзьями:
Вас может заинтересовать:
Лунный календарь – что это такое и как им пользоваться

Солнце и Луна оказывают на характер и поведение человека самое большое влияние. И, если Солнце отвечает за наши дух, волю, Читать далее

Гороскоп на апрель 2023

Давайте посмотрим на то, что интересного нас ждем в следующем месяце. Мы пройдемся по основным моментам апреля, а также разберем, Читать далее

Разгадывая загадки космоса: Путеводитель по расшифровке натальной карты для начинающих

Астрологические карты – это не просто изображения звезд и планет, они являются ключами к пониманию нашего внутреннего мира и окружающей Читать далее

Гороскоп на июнь 2023

Что звезды приготовили для вас на этот месяц? На чем вам нужно сконцентрироваться, чтобы месяц прошел идеально? Читайте в своем Читать далее

Альмутен в натальной карте

Определение альмутена Альмутен — реальный управитель знака. Им может быть только планета из числа септенера: Венера, Солнце, Марс, Луна, Меркурий, Читать далее